profesionalism-calitate-promptitudine

Produse & servicii...

MECANIC GRUP S.R.L. ONESTI este specializata si autorizata sa execute urmatoarele tipuri de produse si servicii:

-executie,reparatie si montaj vase,recipiente,schimbatoare de caldura,reactoare,utilaje tip coloana,etc,pentru orice domeniu de activitate;

-lucrari de constructii-montaj structuri si confectii metalice,trasee produse tehnologice,centrale producatoare de abur si/sau apa calda,etc;

-productia de pise de schimb si prelucrari prin aschiere,fojare,tratamente termice;

-verificare*reglare*reparare armaturi diverse(ventile,vane,supape de siguranta),pe stand autorizat ISCIR si AFER.

Categorii...

Recipiente

Executie,montare,reparare recipiente,containere,vase stocare la tema sau cu documentatia beneficiarului in conformitate ... :: continuare ::

Conducte,trasee tehnologice

Executie,montare,reparare conducte si trasee tehnologice,la tema sau cu documentatia beneficiarului in conformitate cu s... :: continuare ::

Prelucrari mecanice prin aschiere

Executa o gama variata de piese de schimb si accesorii,pe baza de documentatie,la tema sau dupa model, pentru utilaje te... :: continuare ::

Armaturi-ventile,vane,supape de siguranta

Executa repararea,reglarea si verificarea supapelor de siguranta si a celorlalte categorii de armaturi industiale (venti... :: continuare ::

Mecanisme de ridicat-macarale

Executa operatiuni de montare,intretinere si reparare pentru macarale,poduri rulante si mecanisme de ridicat cu actionar... :: continuare ::

Structuri metalice

Executam structuri metalice de orice complexitate pe baza documentatiei beneficiarului sau la tema precum si montajul ac... :: continuare ::

Instalatii PSI

Executa lucrari de instalare si intretinere a sistemelor si instalatiilor de limitare si stingere a incendiilor, cu exce... :: continuare ::
Copyright 2017 MECANIC-GRUP.eSRL.ro. Toate drepturile rezervate.

http://www.mecanic-grup.esrl.ro